Termosztát

A termosztát egy olyan hőmérséklet szabályozó eszköz, amely azért felel, hogy otthonodban megtartsa azt a hőmérsékletet, amelyre éppen szükséged van. A szobatermosztát ki-, illetve bekapcsolja a hűtő és fűtő berendezéseket, ha a hőmérséklet a kívánt érték fölé emelkedik, vagy az alá csökken. A jó eszköz telepítésével energiát spórolhatunk. Akár minden szobába külön termosztát telepíthető, a legjobb eredmény elérése érdekében. De így nemcsak a komfort fokozatot növeled, hanem a több szobatermosztát használatával a fűtési költségeidet is csökkenteni tudod, hisz csak azokat a helységeket kell fűtened, amiket használsz.
 

Termosztát ár

 • Digitális, programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M6) (süllyesztett kivitel)

 

digitalis_termosztat_futoszonyegTermosztát -digitális termosztát
LCD kijelző
Energiatakarékos és saját programozási lehetőség
Maximum 16 Amper, 3600 W
1 hétre programozható
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-90 °C
Ára: 11.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Napi 6 különböző hőmérsékleti időszak, illetve külön hétvégi üzemmód is beprogramozható rajta. Ezen felül kézi vezérlés, vagy komfort üzemmód is használható. Levegő és padló hőmérséklet érzékelővel is ellátott. Az érzékelőhöz 3 m hosszú vezeték tartozik. A fogyasztása 2 W. Süllyesztett kivitel. (Fali kiemelő is rendelhető hozzá.)

 

 • Manuális, tekerős szobatermosztát (padló érzékelős) (süllyesztett kivitel)

manuális termosztátTermosztát- Manuális tekerős termosztát
Ergonomikus, könnyen kezelhető felület
Maximum 16 Amper, 3600 W
Süllyesztett kivitel
Hőmérséklet tartomány: 10-55 °C
Ára: 6.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Az érzékelő 2 méter hosszú vezetékkel rendelkezik. Kapható kiemelő is hozzá.

 

 

 • Digitális, érintő képernyős programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M9) (süllyesztett kivitel)

erinto_kepernyos_termosztat_futoszonyeg-300x300

Termosztát- Érintő kijelzős termosztát
LCD, érintő képernyős kijelző
Energiatakarékos és saját programozási lehetőség
Maximum 16 Amper, 3600 W
1 hétre programozható
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-90 °C
Ára: 15.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Napi 6 különböző hőmérsékleti időszak, illetve külön hétvégi üzemmód is beprogramozható rajta. Ezen felül kézi vezérlés, vagy komfort üzemmód is használható. Levegő és padló hőmérséklet érzékelővel is ellátott. Az érzékelőhöz 2 m hosszú vezeték tartozik. A fogyasztása 2 W. Süllyesztett kivitel. (Fali kiemelő is rendelhető hozzá.)

 

 • Alap termosztát, konnektorba dugható

Alap TermosztatTermosztát- Alap konnektorba dugható termosztát
Nem programozható
Könnyen kezelhető, a + és – gombokkal gyorsan beállítható a kívánt hőmérséklet
A konnektorba közvetlen csatlakoztatható, belső hőmérséklet érzékelővel rendelkezik
Maximum 3600 W / 16 Amper
Méretei: 70 mm×41,5 mm×140 mm
Ára: 10.990 Ft (bruttó, áfás ár)

 

 • Vezeték nélküli digitális programozható termosztát

Vezeték nélküli termosztátTermosztát- Wifis termosztát
Vezeték nélküli működés
LCD kijelző, modern megjelenés
5+1+1 programozási lehetőség
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-35 °C
Méretei: 82,5 mm×23,2 mm×135 mm
Ára: 19.990 Ft (bruttó, áfás ár)

 

 • Programozható termosztát padlóérzékelővel, nem süllyesztett kivitel UTH 170

Termosztát-Infra-fűtés-termosztátTermosztát-Infra-fűtés-termosztát
Teljesítmény: 4 kW
Áramkörök száma: 1 áramkör
Maximális kapacitás: 18 A
Működési hőmérséklet: 0-40 °C
Érzékelési hőmérséklet tartomány: -20oC – +80 °C
Garancia: 2 év
Súlya: 270 gramm
Méretei: szélesség: 70 mm, magasság: 120 mm, mélység: 28 mm
Ára: 10.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Maximum 4 kW teljesítményű termosztát elektromos fűtési rendszerek vezérlésére. LCD kijelzővel ellátott, talajhőmérséklet érzékelőt is tartalmaz. Könnyen programozható, magyar nyelvű kezelési útmutatóval és bekötési lehetőségekkel ellátott termék. Padló hőmérséklet vagy idő alapon programozható.
 

Termosztát Rendelés

 Kérlek, válassz az alábbi termékek közül! (Kötelező)

Digitális, programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M6):
Darabszám:

Manuális, tekerős termosztát (padló érzékelős):
Darabszám:

Digitális, érintő képernyős programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M9):
Darabszám:

Alap termosztát, konnektorba dugható:
Darabszám:

Vezeték nélküli digitális termosztát:
Darabszám:

Programozható termosztát UTH 170 padló érzékelővel:
Darabszám:


 

Termosztát Infó - Feri

Termosztát Infó – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 282 5159

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

 

 

Termosztát tervezés

 
A szobatermosztát jól használható a korszerű fűtési rendszerek pl. infrafűtés, elektromos fűtés, stb. vezérléséhez.

Ha olcsó és egészséges fűtést keresel, abban is tudunk segíteni neked, már 3.390 Ft/ nm ártól.

Érdemes odafigyelni az eszköz megválasztása során, ugyanis a megfelelő termosztát használatával energiát spórolhatsz és csökkentheted a fűtésszámlát is.
Ha szereted a kényelmet és nincs kedved mindig felállni és elsétálni a termosztáthoz a fűtési hőmérséklet megváltoztatásához, akkor érdemes a vezeték nélküli, digitális termosztátot használnod, ugyanis ennek a típusnak az a legnagyobb előnye, hogy vezeték nélkül, távolról üzemeltethető.
Ha szereted az egyszerű, hagyományos megoldásokat, illetve szereted saját kézben tartani a dolgokat, akkor számodra a manuális vagy az alap termosztát a megfelelő.
Ha sokat vagy távol, illetve azok közé tartozol, akik nem szeretik idejüket azzal tölteni, hogy a hőmérsékletet figyelik, neked a digitális, programozható termosztát a legjobb választás, így akár 1 hétre előre be tudod állítani, hogy mikor, milyen hőmérsékletre melegítse fel a házad, lakásod.
Ha az eszköz elhelyezésére utólag kerül sor, és nincs kialakítva a falban a szobatermosztát számára nyílás, és nem akarsz falat vésni, akkor, a legjobb választás a padlóérzékelővel rendelkező UTH 170-es eszköz, ami lapos felépítésű és könnyen rászerelhető a fal síkra. Padlóhőmérséklet, vagy idő alapon programozható, könnyen kezelhető.

Ha nem vagy biztos a döntésedben nyugodtan kérj segítséget!
 

Termosztát választáshoz Segítség, Tanácskérés

Kérj segítséget a kiválasztásban! Tudd meg a szakértőtől, hogy melyik termosztát a legmegfelelőbb számodra!

 

 

Termosztát Infó - Feri

Termosztát Infó – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 215 1018

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

 

Termosztát típusok

 • Digitális, programozható termosztát:

Pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé, a digitális szobatermosztát. A készülék egyéni igények szerint programozható, a szükséges hőmérsékletre, akár 1 hétre előre is. Lehetőség van, akár a hét minden napjára más-más értéket beállítani, így mindig biztosítva van a megfelelő hőmérséklet a család számára. A programozható termosztát hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Az eszköz a mai technológiai trendeket követve, érintő kijelzővel is kapható.

Reggel 7-kor felkel a család. Vagy délután 17:00-re hazaérkezik a család. Ugye milyen jó lenne, ha a megfelelő hőmérséklet fogadná az ébredőket, illetve a hazatérőket és jó melegben tölthetnék az időt a lakásban?

 • Manuális termosztát:

Ez a termosztát típus azoknak javasolt, akik a hagyományos megoldásokat részesítik előnyben, vagy olyan felhasználási igény esetén, ahol nincs szükség hőmérséklet programozásra, vagy időzített fűtésre. Te magad kézzel állíthatod be a szobatermosztát eszközön azt a hőmérsékleti értéket, amelyre szükséged van, és ezt a hőmérsékletet biztosítja az eszköz mindaddig, amíg te magad egy új értékre nem állítod. Nagyon egyszerűen kezelhető. Idős embereknek, akik nem hívei a modern technológiáknak kimondottam javasolt. De megfelelő választás annak is, aki a telepítési költségek alacsony tartására törekszik. Az eszköz forgatható gombbal, vagy + és – nyomógombokkal is kapható.

 • Vezeték nélküli digitális termosztát:

Előnye, hogy a termosztátot bárhová viheted magaddal a lakásodban, házadban. Ott helyezhető el a szobatermosztát, ahol éppen szükséged van rá. Egyénileg programozható a termosztát arra a hőmérsékletre, amelyre éppen szükséged van. Nagy előnye, hogy utólagos átalakítás esetén nem kell falat vésni.

 • Padlóérzékelős termosztát:

A padlóérzékelővel ellátott szobatermosztát olyan esetben javasolt, ha a padló hőmérséklet alapján szeretnéd a fűtést szabályozni. De nagyon kedvelt a használata akkor is, ha utólagos, kiegészítő fűtést telepítesz, mert így a hideg padló érzését teljesen meg tudod szüntetni. Érzékeli a padló hőmérsékletét, és a beállított hőmérsékleti értékhez alakítja a padlófűtés fűtési erősségét. Padlófűtés esetén ez a fajta termosztát használható.

 • Levegőérzékelős termosztát:

A levegő érzékelővel ellátott szobatermosztát érzékeli a levegő hőmérsékletét, és a beállított érték alapján működteti otthonod fűtési rendszerét.

Termosztát Infó - Feri

Termosztát Infó – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 215 1018
E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

 

 
 
A megfelelő termosztátok kiválasztásával növelni tudod a lakásod, házad kényelmi fokozatát, a fűtési költségeid alacsonyan tudod tartani. Csak ott tudsz fűteni, ahol épp szükséged van a melegre a házon belül. Az 1 db termosztáttal ellátott házaknál sokszor nehéz beállítani azt a hőmérsékletet, amit a ház összes lakója egyformán kedvel, illetve mivel az egyetlen eszköz sok esetben a ház központi helyén kerül felszerelésre, mindig lesznek olyan helységek, szobák, ahol vagy túl meleg, vagy túl hideg van. Javasolt helységenként termosztátot felszerelned, hogy a családod, az életed igényeihez, és a pénztárcádhoz tudd alakítani a fűtésed. A mai, modern termosztátok nagyon tartósak, használatuk egyszerű, gyors a beszerelésük és telepítésük. Tökéletes választás elektromos fűtés, padló fűtés, sőt a modern infrafűtés esetén is. A megfelelő szobatermosztát kiválasztás mellett javaslom, hogy fordíts kellő figyelmed a házad megfelelő hőszigetelésére is. A jól megválasztott hőszigetelés benn tartja a megtermelt hőt a házadban, így nem a kertet, az utcát, a szomszédod, a talajt vagy a pincét fűtőd. Ha rossz a hőszigetelés, akkor sokkal több hőt kell előállítanod, ami nemcsak drága, de fázni is fogsz.

 

Tetszik? Oszd meg!

Comments

comments