Termosztát ár

A termosztát segítségével könnyen tudod szabályozni, hogy a lakásodban milyen hőmérséklet legyen. A termosztátok eltérő tudással és lehetőségekkel rendelkeznek, emiatt az áruk sem egyforma. Vannak egyszerűbb és összetettebb típusok is, illetve a felhasználási lehetőségeiben is különböznek. A programozható, digitális termosztát ára kicsivel magasabb, mint a manuális, tekerős, vagy nyomógombos szobatermosztát ár. Igényeidhez, elvárásaidhoz, a fűtés típusától és persze pénztárcádhoz igazítva választhatsz több féle termosztátunk közül.

 

Termosztát árak

  • Digitális, programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M6) (süllyesztett kivitel)

Digitalis_termosztat_futoszonyeg-300x300-minTermosztát ár-digitális szobatermosztát
Digitális kijelző
Energiatakarékos és saját programozási lehetőség
Maximum 16 Amper, 3600 W
1 hétre előre programozható
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-90 °C
Szobatermosztát Ár: 11.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Napi 6 különböző hőmérsékleti időszak, illetve külön hétvégi üzemmód is beállítható rajta. De kézi vezérlés, vagy kényelmi üzemmód is választható. Levegő és padló hőmérséklet érzékelővel is ellátott. Az érzékelőhöz 3 m hosszú vezeték tartozik. A fogyasztása 2 W. Süllyesztett kivitel. (Fali kiemelő is rendelhető hozzá.)

 

  • Tekerős, kézzel könnyedén állítható szobatermosztát (padló érzékelős) (süllyesztett kivitel)

Manuális termosztátTermosztát ár- Manuális tekerős szobatermosztát
Könnyen, egyszerűen kezelhető
Maximum 16 Amper, 3600 W
Süllyesztett kivitel
Hőmérséklet tartomány: 10-55 °C
Szobatermosztát Ár: 6.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Az érzékelő 2 méter hosszú vezetékkel rendelkezik. Kapható kiemelő is hozzá.

 

 

  • Digitális, érintő képernyős programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M9) (süllyesztett kivitel)

Termosztát ár- Érintő kijelzős szobatermosztát
Digitális, érintő képernyős kijelző
Energiatakarékos és saját programozási lehetőség
Maximum 16 Amper, 3600 W
1 hétre előre programozható
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-90 °C
Szobatermosztát Ár: 15.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Napi 6 különböző hőmérsékleti időszak, illetve külön hétvégi üzemmód is beprogramozható rajta. Továbbá kézi működtetéssel, vagy kényelmi üzemmódban is használható. Levegő és padló hőmérséklet érzékelővel is ellátott. Az érzékelőhöz 2 m hosszú vezeték tartozik. A fogyasztása 2W. Süllyesztett kivitel. (Fali kiemelő is rendelhető hozzá.)

 

Alap, nyomógombos termosztát, konnektorba dugható

Alap TermosztatTermosztát ár- Alap konnektorba dugható szobatermosztát
Nem programozható
Könnyen kezelhető, a + és – gombokkal gyorsan beállítható a kívánt hőmérséklet
A konnektorba közvetlen csatlakoztatható, belső hőmérséklet érzékelővel rendelkezik
Maximum 3600 W / 16 Amper
Méretei: 70 mm×41,5 mm×140 mm
Szobatermosztát Ár: 10.990 Ft (bruttó, áfás ár)

 

  • Vezeték nélküli digitális programozható termosztát

Vezeték nélküli termosztátTermosztát ár- Wifis szobatermosztát
Vezeték nélküli működés
LCD kijelző, modern megjelenés
5+1+1 programozási lehetőség
Programozható hőmérséklet tartomány: 5-35 °C
Méretei: 82,5 mm×23,2 mm×135 mm
Szobatermosztát Ár: 19.990 Ft (bruttó, áfás ár)

 

  • Programozható termosztát padlóérzékelővel, nem süllyesztett kivitel UTH 170

Termosztát-Infra-fűtés-termosztátTermosztát ár-Infra-fűtés-szobatermosztát
Teljesítmény: 4 kW
Áramkörök száma: 1 áramkör
Maximális kapacitás: 18 A
Működési hőmérséklet: 0-40 °C
Érzékelési hőmérséklet tartomány: -20oC – +80 °C
Garancia: 2 év
Súlya: 270 gramm
Méretei: szélesség: 70 mm, magasság: 120 mm, mélység: 28 mm
Szobatermosztát Ár: 10.990 Ft (bruttó, áfás ár)
Maximum 4 kW teljesítményű termosztát elektromos fűtési rendszerek vezérlésére. Digitális kijelzővel ellátott, talajhőmérséklet érzékelőt is tartalmaz. Padló hőmérséklet vagy idő alapon programozható. Falsíkra szerelhető. (Nem szükséges fali üreg a szerelésére)

 

Termosztát Rendelés

 Kérlek, válassz az alábbi termékek közül! (Kötelező)

Digitális, programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M6):
Darabszám:

Manuális, tekerős termosztát (padló érzékelős):
Darabszám:

Digitális, érintő képernyős programozható termosztát padló és levegő érzékelővel (M9):
Darabszám:

Alap termosztát, konnektorba dugható:
Darabszám:

Vezeték nélküli digitális termosztát:
Darabszám:

Programozható termosztát UTH 170 padló érzékelővel:
Darabszám:


 

 

Termosztát Infó - Feri

Termosztát Infó – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 215 1018

E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

 
 

A megfelelő termosztát kiválasztása

A termosztát jól használható a korszerű fűtési rendszerek pl. infrafűtés, elektromos fűtés, stb. vezérléséhez.
Érdemes odafigyelni az eszköz megválasztása során, ugyanis a megfelelő termosztát használatával energiát spórolhatsz és csökkentheted a fűtésszámlád is.
Ha szereted a kényelmet és nincs kedved mindig felállni és elsétálni a termosztáthoz a fűtési hőmérséklet megváltoztatásához, akkor érdemes a vezeték nélküli, digitális termosztátot használnod, ugyanis ennek a típusnak az a legnagyobb előnye, hogy vezeték nélkül, távolról üzemeltethető, és mint a többi digitális és programozható termosztát akár 1 hétre előre beállítható, hogy mikor, milyen hőmérsékletre melegítse fel a házad, lakásod.

Ha szereted az egyszerű, hagyományos megoldásokat, illetve szereted saját kézben tartani a dolgokat, akkor számodra a manuális termosztát, vagy az alap termosztát a megfelelő.

Ha a termosztát elhelyezésére utólag kerül sor, és nincs kialakítva a falban a termosztát számára nyílás, és nem akarsz falat vésni, akkor, a legjobb választás a padlóérzékelővel rendelkező UTH 170-es termosztát, ami lapos felépítésű és könnyen rászerelhető a fal síkra. Padlóhőmérséklet, vagy idő alapon programozható, könnyen kezelhető. Gyárilag beprogramozott fűtési időkkel is rendelkezik

A termosztát ár az alapján változik, hogy milyen extrákkal felszerelt termosztátra van szükséged.
A digitális termosztát ár kicsivel magasabb, mint a sima, alap, manuális termosztát ára.

Ha nem vagy biztos a döntésedben nyugodtan kérj segítséget!

 

Termosztát választáshoz Segítség, Termosztát ár tanácskérés

Kérj segítséget a termosztát kiválasztásában! Tudd meg a szakértőtől, hogy melyik termosztát ár, melyik eszköz a legmegfelelőbb számodra!
 

 
 

Termosztátok típusai

  • Digitális, programozható termosztát:

A legkedvezőbb digitális termosztát ár már 11.990 Ft-tól elérhető. A programozható, digitális termosztátnak ugyanakkor nem csak az ára kedvező, de segít a fűtési költségek csökkentésében is azáltal, hogy minden napra, de még napszakra is megadhatod a számodra megfelelő hőmérsékleti értéket, így ha nem tartózkodsz otthon, nem fűti feleslegesen a lakásodat, vagy házadat, hanem leállítja a fűtési rendszert, ugyanakkor felfűti otthonod a megfelelő értékre, mire hazaérkezel.

  • Manuális termosztát:

Manuális termosztát ár már 6990 Ft-tól elérhető számodra. Ez a termosztát típus azoknak javasolt, akik a hagyományos megoldásokat részesítik előnyben, vagy olyan felhasználási igény esetén, ahol nincs szükség hőmérséklet programozásra, vagy időzített fűtésre. Te magad kézzel állíthatod be a szobatermosztáton azt a hőmérsékleti értéket, amelyre szükséged van, és ezt a hőmérsékletet biztosítja az eszköz mindaddig, amíg te magad egy új értékre nem állítod. Nagyon egyszerűen kezelhető. Idős embereknek, akik nem hívei a modern technológiáknak kimondottam javasolt. De megfelelő választás annak is, akinek a termosztát ár számít a telepítési költségek alacsonyan tartásában.

  • Vezeték nélküli digitális termosztát:

Vezeték nélküli digitális termosztát ár 19.990 Ft-tól elérhető. Előnye, hogy a termosztátot bárhová viheted magaddal a lakásodban, házadban. Ott helyezhető el a szobatermosztát, ahol éppen szükséged van rá. Egyénileg programozható a termosztát arra a hőmérsékletre, amelyre éppen szükséged van, nem lesz túlfűtés otthonodban, így segít a költségeid csökkentésében. Nagy előnye, hogy utólagos átalakítás esetén nem kell falat vésni.

  • Padlóérzékelős termosztát:

A padlóérzékelővel ellátott szobatermosztát olyan esetben javasolt, ha a padló hőmérséklet alapján szeretnéd a fűtést szabályozni. De nagyon kedvelt a használata akkor is, ha utólagos, kiegészítő fűtést telepítesz, mert így a hideg padló érzését teljesen meg tudod szüntetni. Érzékeli a padló hőmérsékletét, és a beállított hőmérsékleti értékhez alakítja a padlófűtés fűtési erősségét. Padlófűtés esetén ez a fajta termosztát használható. A padlóérzékelős termosztát ár nagyon kedvező, úgy, ahogy a fűtésszámláid költsége is, ha ezt a fajta termosztátot használod.

  • Levegőérzékelős termosztát:

A levegő érzékelővel ellátott szobatermosztát érzékeli a levegő hőmérsékletét, és a beállított érték alapján működteti otthonod fűtési rendszerét.

 

Termosztát Infó - Feri

Termosztát Infó – Feri

Érdekel?

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 20 215 1018
E-mail cím: tokyosolar@gmail.com

 

 
 
A megfelelő termosztátok kiválasztásával növelni tudod a lakásod, házad kényelmi fokozatát, a fűtési költségeid alacsonyan tudod tartani. Igényeidhez, és pénztárcádhoz igazítva, a legkedvezőbb termosztát ára alapján tudod kiválasztani a számodra megfelelő eszközt. Csak ott tudsz fűteni, ahol épp szükséged van a melegre a házon belül. Az egyetlen termosztáttal ellátott házaknál sokszor nehéz beállítani azt a hőmérsékletet, amit a ház összes lakója egyformán kedvel, illetve mivel az egyetlen termosztát sok esetben a ház központi helyén kerül felszerelésre, mindig lesznek olyan helységek, szobák, ahol vagy túl meleg, vagy túl hideg van. Javasolt helységenként termosztátot felszerelned, hogy a családod, az életed igényeihez, és a pénztárcádhoz tudd alakítani a fűtésed. A mai, modern termosztátok nagyon tartósak, használatuk egyszerű, gyors a beszerelésük és telepítésük. Tökéletes választás elektromos fűtés, padló fűtés, sőt a modern infrafűtés esetén is. A megfelelő termosztát kiválasztás mellett javaslom, hogy fordíts kellő figyelmed a házad megfelelő hőszigetelésére is. A jól megválasztott hőszigetelés benn tartja a megtermelt hőt a házadban, így nem a kertet, az utcát, a szomszédod, a talajt vagy a pincét fűtőd. Ha rossz a hőszigetelés, akkor sokkal több hőt kell előállítanod, ami nemcsak drága, de fázni is fogsz.

Tetszik? Oszd meg!

Comments

comments