infra fűtés olcsó fűtés

Elektromos fűtés napelemmel, most féláron az otthonodba?

Ha az elektromos fűtést napelemmel kombinálod akkor a legkorszerűbb és leginkább környezetbarát  fűtési megoldást tudhatod a magadénak. Mindezt most költséghatékonyan ki is alakíthatod és akár 50%-os állami támogatást igényelhetsz rá!

Képzeld el, milyen jó érzés, amikor téged már hidegen hagy, hogy emelkednek a gáz és villany árak, mert a te pénztárcádat már nem érinti…

0 Ft-os fűtésszámla? Nem lehetetlen! Győződj meg a saját szemeddel!

Kik jogosultak az ingyenmilliókra?

2021.január 1-jén nyílt meg az a lehetőség, hogy a legalább egy 25év alatti gyermeket nevelő családok állami támogatással újíthassák fel otthonukat.

A feltételek azonban nem olyan egyszerűek, hogy fejest ugrunk a munkákba, hanem tartanunk kell magunkat bizonyos szabályokhoz.

Nézzük meg, hogy mire kell figyelni ahhoz, hogy utólag ne főjön a fejünk!

A támogatást  a 518/2020-as rendelet szabályozza. A pályázók köre tágra van szabva: minden nagykorú cselekvőképes személy, aki legalább egy 25 év alatti vér szerinti vagy örökbefogadott gyermeket nevel.

Emellett még legalább 1 éves TB jogviszonnyal kell rendelkeznie és nem lehet köztartozása.

Továbbá magyar állampolgár vagy a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát Magyarország területén gyakorolja. A családi viszonyok, hogy épp házasságban él vagy elvált esetleg egyedülálló nem befolyásoló tényező.

Arra az ingatlanra lehet pályázni, amely minimum 50%-ban saját tulajdonban van és állandó lakóhelyként funkcionál. Az ingatlannak az ingatlan-nyilvántartásban már szerepelnie kell, azokra a lakásokra, amelyek még nem készek nem igényelhető.

Most ingyenes napelemes fűtés tervezést biztosítunk pontos személyre szabott kalkulációval! ÉLJ a lehetőséggel a lent található űrlap segítségével!

napelemes fűtés előnyei
6 szempont, amit nyersz a napelemes fűtéssel

Mire kell figyelni ahhoz, hogy elfogadják a kérelmedet

A támogatás igénybevételének legkésőbbi időpontja 2022. december 31-e, mindenki egyetlen alkalommal, a felújítás befejezését követően, utólag adhatja be igénylését. Arra figyelj, hogy miután kiállításra került az utolsó számla 60 napod marad arra, hogy beadd, így nem érdemes halogatni.

Beadható az igénylés személyesen, postai úton, ügyfélkapun keresztül, az erre biztosított online felületen.

Maximum 3 millió forint igényelhető. Az igényelhető összeg a számlákkal alátámasztott felújítási költségeknek maximum a felét teheti ki. Az igényelt összegnek a fele-fele lehet az anyagköltség és a munkadíj.

napelemes-fűtés-részei-ingyen-fűtés
A napsugarak felhasználásának folyamata az otthonodban

Milyen nyomtatványok szükségesek a beadáshoz?

·        vállalkozói szerződés

·        anyag, – és munkadíjról szóló számlák

·        számlaösszesítő

·        több nyilatkozat megtétele

Az a vállalkozó, akivel a szerződést megkötöd sem közeli hozzátartozó nem lehet sem az igénylő személyének nem lehet részesedése az adott  vállalkozásban.

Hogy történik az elbírálás?

A Magyar Államkincstárnak 30 napja van elbírálni a kérelmet, hiánypótlásra egyszer van lehetőség . Majd a támogatás folyósítása után 180 napja van a Kincstárnak, hogy az illetékes kormányhivatallal együttműködve helyszíni ellenőrzést tartson a felújított ingatlannál.

Azok, akik önerőből nem tudják fizetni a felújítási költségeket otthonfelújítási hitel érhető el a hazai bankintézeteknél. Ez a hitel a piaci hitelekhez képest kedvezőbb kondíciókkal bír.

Szeretnéd tudni, hogy mennyibe kerül a napelemes fűtés? Töltsd ki az adatokat és megtervezem neked!

Bármilyen kérdésed merült fel, itt felteheted!

  Tetszett? Oszd meg mással is!
  Hozzászólások

  Termékek

  Kiszállítás az ország egész területére

  infra fűtés, infra panel kiszállítás 24h

  Ingyen tippek

  Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

  kapcsolat@tokyosolar.hu