Nincs is jobb, mint végre kiszabadulni a négy fal közül. Már alig vártuk, hogy testközelből hallgathassuk a madarak csivitelését, gyönyörködhessünk a természet ébredésében!

Ugyanakkor még szeszélyes az időjárás és mihelyst lebukik a nap, rohamosan hűl a hőmérséklet! De most lehetőséged van rá, hogy szembeszállj a hideg időjárással és dacolj vele.

Vásárlóink egy közkedvelt hordozható infrafűtőtestét ugyanis, most   közel 30% kedvezménnyel megvásárolhatod!

Ez az akció most senki másnak nem él, csak aki olvassa a hírleveleimet, így csak akkor tudod igénybe venni, ha az   oldal alján található űralapon keresztül adod fel rendelési igényedet! Erre figyelj oda, mert máshogy nem érvényesíthető a közel 30%-al olcsóbb ár!

Meleg terasz? Nem álom többé!

Most karnyújtásnyi távolságra vagy attól, hogy beszerezz egy olyan fűtőtestet, amelynek a segítségével a kerted bármely részére meleget varázsolhatsz és amihez nincs másra szükséged csak egy áramforrásra!

Attól tartasz, hogy idővel tönkremegy, amiért kültéren tárolod?

Felesleges aggódni, mivel sem a víz, sem a por nem okozhat kárt benne. Sőt, IP 65 védelemmel is el van látva, ami azt jelenti, hogy a fűtőtest teljesen zárt és védett a szilárd anyagok és szennyeződések ellen, valamint, hogy az eszköz kisnyomású vízsugár ellen is védett.

Attól sem kell tartanod, hogy egy viharos szél felborítja, mivel 360fokos felborulás elleni védelelemmel ellátott!

Egy egyszerű mozdulattal áthelyezhető, oda, ahol éppen szükséged van rá! Nem kell többet fogvacogva élvezni a friss levegőt a hűvösebb estéken!

infra- fűtés Info - Feri
Állítható magassággal a lehető legnagyobb hatékonyságért és kényelemért (TOK18CSR)

Hatékonyság és praktikusság egyben

Az állítható magasságú fűtőtest legnagyobb előnye, hogy szinte hajszálpontosan oda tudod irányítani a meleget, ahol azt érezni szeretnéd! Ráadásul a meleg azonnali, mihelyst bekapcsolod, azonnal megtapasztalhatod a kellemes melegséget! 1800W-os teljesítményének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy elegendő meleget biztosít akár nagyobb területen, több főnek is!

Mindez mennyiben került most neked, ha az űrlapon megrendeled? Az eredeti  

46.900 Ft helyett 33.333* Ft-ért a tiéd lehet, ha most** megrendeled! 

*+ 3000Ft szállítási költség
**Az akciós ár csak az űrlapon történő megrendelésekre érvényes!

ITT TUDOD MEGRENDELNI MOST AKCIÓSAN A FŰTŐTESTET!

  Állítható magasságú hordozható infra fűtőtest távirányítóval (Típus: TOK18CSR) MOST csak 33.333 Ft​! Hány darabot szeretnél?

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Postázási cím (kötelező)

  Számlázási cím (ha eltér a postázási címtől)

  Fizetési mód(kötelező):

  Megjegyzés

  Tetszett? Oszd meg mással is!
  Hozzászólások