A mostani időjárásban egyre többször tapasztaljuk, hogy hó vagy jég fed be mindent odakint , ezzel megnehezítve a mindennapjainkat!

Szeretnéd, ha nem kellene reggelente azon aggódni, hogy hogy fogsz tudni kiállni a kocsival? Akkor itt a megoldás!

Lépj fel hatékonyan és gazdaságosan a hó és jég ellen!

A fűtőkábelt kifejezetten kültéri használatra tervezték, azokra gondolva, akik szeretnék, ha kültéri burkolataik télen is biztonságosan és erőfeszítés nélkül használhatók lennének, legyen szó egy kocsi beállóról vagy a teraszról!

Nem beszélve arról, hogy ezzel növelhető a burkolatok időtállósága, mivel gondoskodsz a kíméletes használatukról.

Legyen szó beton, aszfalt, zúzott kő, vagy akár kerámia vagy kőlap burkolatról . A rendszer teljesen automata működésű, a nedvesség és a hőmérséklet digitális érzékelésével kapcsol ki,- és be. Ha szeretnéd, hogy minél költséghatékonyabb működéssel üzemeljen a rendszered helyezz szigetelést a fűtőkábelek alá!

infra- fűtés Info - Feri

Tervezd meg a saját igényeid szerint!

fűtőkábel-felhelyezés
Elektromos fűtőkábel telepítése
fűtőkábel-felhelyezés
Széleskörű felhasználást tesz lehetővé a fűtőkábel

MIK A FŐBB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI?

  • Képzeld el, hogy egy havas reggelen nem kell órákat lapátolnod, hogy el tudj indulni otthonról az autóddal, mert a fűtőkábel gondoskodik neked a gyors elindulásról 
  • Sok az udvarodon a térkő,- járdafelület vagy akár a lépcső? Fárasztó mire minden utat járhatóvá teszel? Kíméld meg magad a pluszmunkától!

 

Nem beszélve arról, hogy milyen veszélyeknek teszed ki az egészséged miközben az időjárás okozta kellemetlenségek eltakarításával foglalkozol!
 
  • Üvegházad van? Szeretnéd, ha növényeid a hideg időben is pomázatosan tudnának fejlődni és növekedni? A fűtőkábel erre is kiváló választás!
 
Miért válaszd a Tokyo Solart?
5/5
" méretre szabták nekem, azt kaptam pontosan, amit kértem, csak ajánlani tudom"
Oroszlány Istvánné, Budapest
"1,1,5 órán belül jött a válasz, hiába volt hétvége. Gyorsan válaszoltak, árban jó, széles a választék, akkor talán megbízhatók is... így kerültem a Tokyo Solarhoz."
infra_futes_velemeny
Dr. Lengyel Margit, Budapest

Kérdésed van? Tedd fel itt és rövid időn belül választ kapsz!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások