Sokat beszélhetünk az infrafűtésről, de talán az egyik, ha nem a legfontosabb, hogy mit képes nyújtani a számodra, miért éri meg a gondolattal eljátszani, hogy a környezetedben infrafűtést alakíts ki!

Győződj meg a saját szemeddel is!

Nem a levegő melegszik, hanem a tested, a falak, a bútorok, és a szoba tárgyai

Gondoltad volna, hogy az infra sugárzás felfedezése már több, mint 200 évre tekint vissza?

Egy véletlen kísérlet folytán fedezték fel, mely során bebizonyosodott, hogy a hőt nem a látható fény sugarai továbbítják, hanem a valódi hőközvetítő a vörös alatti tartományban van. Így született meg a vörös alatti, vagyis az infravörös kifejezés.

Az infrafűtés ezt az infravörös sugárzást használja fel és ebből állít elő hőt. Erre tökéletes hasonlat  ahogy a Nap eléri, hogy az általa kibocsátott napfény infravörös összetevői felmelegítsék a Földet. Képzeld el, amikor télen átfagyva megérkezel otthonodba és közvetlenül  a testedet átjárja a meleg bizsergető érzése! Ezt adja neked az infrafűtés!  

 

infra- fűtés Info - Feri
Infrafűtés telepítés
Infrafűtés telepítése
Az infrapanel praktikus és dekoratív egyben

Szeretnél minimális hőveszteséggel fűteni?

Az infravörös sugárzás miután leadta a hőjét, visszaverődik, így semmihez nem hasonlítható hatékonysággal dolgozik. Nem kell a szoba levegőjének melegnek lennie ahhoz, hogy te már ne fázzál.

Ráadásul az infravörös sugárzás nem szökik ki az ablakon, felmelegíti még a vakolatot is, ezzel egy hőfüggönyt képezve, ezzel is növelve a hatékonyságát!

Elfelejtheted egy életre a párát és a penészt, mivel a tárgyak és a falak szárazak maradnak és még hőt is bocsátanak ki.

Ép testben, ép lélek

A költséghatékonyság mellett van egy másik nagy előnye is az infrafűtés választásának.

Az egészségügyi szempontoknak mindig mindenek előtt kell lennie, ezzel bizonyára Te sem vagy másként. Magyarországon is egyre nagyobb növekedést mutat az allergiások száma, de aki nem allergiás, az sem szereti a port otthonában.

Az infrafűtéssel elfelejtheted a fűtéssel járó kavargó port, így bátran kijelenthetjük, hogy a legegészségesebb fűtési mód.

Miért válaszd a Tokyo Solart?
5/5
"nagyon jó érzés, hogy a meleg padlóra lépünk, lehet digitálisan állítani a hőfokot. Rezsiben is megéri, úgy vettem észre, hogy villannyal olcsóbban lehet fűteni, mint gázzal"
Varga Tamás, Surány
"egyszerű beszerelni, egyszerűen működik, mindent magamnak meg tudtam csinálni. Be tudom programozni, hogy hány fokra fűtse fel a lakást, nincs pára, nincs por"
Major Gábor, Pilisszentlászló

Kérdésed van? Tedd fel itt és rövid időn belül választ kapsz!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások

KÉRJ DÍJMENTES AJÁNLATOT!

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

 📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor hívj bátran: +36 20 357 9298