infra fűtés olcsó fűtés

Hogyan válassz szakembert, hogy ne főjön a fejed utána?

Minden építkezés, felújítás egyik legnehezebb feladata a megfelelő szakember kiválasztása, tapasztalom a  saját bőrömön is hogy sokszor okoz fejfájást utólag, ha nem alkalmas szakembert találunk.

Nincs ez másként, akkor sem, ha villanyszerelőt keresünk.

 

A megfelelő munkaerő megtalálása napjainkban talán nehezebb, mint bármikor

Videó lejátszása

Mire figyelj szakember választáskor?

Hallottad már azt a kifejezést, hogy láthatatlanná váló szerelő?

A munkálatok véget értek, látszólag minden rendben. Azonban néhány nap leforgása alatt egyre több hiba bukkan elő.  Egy egyszerű példánál maradva, nem működik megfelelően a termosztát.

Mit tehetsz ilyenkor?

Hívnád a szerelőt, hogy garanciába jöjjön és nézze meg, mert te kifizetted és mégsem járja, hogy már a bajod gyűljön meg vele.

De ő elérhetetlen. Nem veszi fel a telefont, ha felveszi, akkor pedig kétes ígéretekkel leráz. 

Hűségesen vársz, aztán mikor már eleged lesz próbálsz kereseni mást, aki reményeid szerint más lesz, megbízhatóbb lesz.

szerelő választás
A szakszerű szerelés jelenti a garanciát hosszú távon

Hogyan kerülheted el az utólagos hajtépést és fejfájást?

A helyzetet csak tovább nehezíti, ha korábban nem kötöttetek megbízási szerződést hivatalos úton és ő nem állított ki számlát az elvégzett munkáról. Főhet a fejed, mert nincsen semmilyen támaszkodód, amire hivatkozhatnál. 

Jó tanácsként fogadd meg, hogy minden nagyobb lélegzetű munkavégzésnél ragaszkodj a számlához és a szerződéshez!

Ha a szerelő ettől előre elzárkózik, akkor az már valamit sugall azzal kapcsolatban, hogy nem biztos, hogy Ő a te embered!

Figyelj arra is, hogy milyen a kommunikáció kettőtök között már a kezdetektől. Ha már az első percektől kezdve döcögősen megy a kapcsolatfelvétel, nem válaszol a levelekre, nehezen veszi fel a telefont, akkor ez azt sugallja, hogy nem bízhatsz meg benne, mert feltételezhetően a későbbiekben sem lesz megbízhatóbb!

Teszteld a szerelő szakmai felkészültségét!

Legyen akármilyen megbízható egy szaki, ha a szakmai felkészültsége hagy némi kivetnivalót maga mögött. Az első kapcsolatfelvétel során figyeld meg a szerelő hozzáállását,  teszteld a tudását, azzal hogy kérdezel tőle, miközben bizonyosságot szerzel a jártasságában.

Ez talán mindennél fontosabb, mert szélsőséges esetben, akár emberéletet is követelhet, ha olyan hibát vét a szerelő. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de hallottam már olyan esetekről, amikor életveszélyes sérülés történt a hanyag munkavégzés miatt.

Gyerekkorunkban megtanították velünk, hogy az áram mennyire veszélyes, és nem szabad a konnektorba nyúlni. Jusson eszünkbe az óvó szó, amikor villanyszerelőt választunk és ne kockáztassunk. Saját magunk pedig csak olyan szerelést oldjunk meg házilag, amelyben biztosak vagyunk!

Miért választották a Tokyo Solart?
5/5
"sok helyről kértünk ajánlatot, a legjobb árajánlatot a Tokyo Solar adta "
infrafűtés vélemény
Marsi Laura, Budapest
"nézelődtünk a piacon, végül a Tokyo Solart találtuk a legmegfelelőbbnek árban is, és segítőkészek voltak az elárusítók is. Megfelelő tájékoztatást kaptunk és ezért döntöttünk mellettük"
Nagy Éva, Pilisszentlászló

Szakembert keresel? Töltsd ki az űrlapot és minden segítséget megkapsz hozzá!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások

Termékek

Kiszállítás az ország egész területére

infra fűtés, infra panel kiszállítás 24h

Ingyen tippek

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

kapcsolat@tokyosolar.hu