Már egy ideje fontolgatod a fűtés korszerűsítést? Szeretnél végre megszabadulni az egyre nyomasztóbb fűtésszámláktól? Akkor itt a lehetőség, hogy álmaidat megvalósítsd és áttérj napelemes fűtésre!

Ő már kipróbálta az infrafűtést

Miért jobb a napelemes fűtés, mint a hagyományos fűtési módok?

  • nem lesz szükségesd semmilyen kazánra, sem gázkazánra, sem elektromos kazánra- így nincs sem szénmonoxid veszély, sem robbanásveszély

  • kéményre sem lesz szükséged, aminek kiépítése ma már jelentős költséget jelent

  • nem vesz el a fűtőtest feleslegesen helyet az otthonodból

Te is tudod, hogy a fatüzelés mennyi piszokkal jár, ugye? Ha elszeretnéd kerülni a hamuzással, korommal járó gondokat, akkor ez a lehetőség neked szól!

Nincs többé füst, sem káros gázok!

A fatüzelés során nagy fizikai igénybevételnek vagy kitéve, mire a fa konyhakészen bekerül a helyére, nem beszélve arról, hogy mennyire természetkárosító.

Használd ki inkább a napsütés erejét és védd Te is a környezetedet!

napelemes fűtés
A napelemes fűtés ma már mindenki számára elérhető. Élj vele TE is!

Használd ki a napelemes fűtés előnyeit

Túl azon, hogy mennyivel biztonságosabb az életed, és milyen sokat teszel a környezetvédelemért, ha napelemes fűtésed van még számtalan további előnye is van:

Belegondoltál már, hogy mekkora összegeket fizetsz ki évente például a gázszerelőnek vagy  kéményseprőnek?

A napelemes fűtés esetében nincsenek kopó alkatrészek, így nincsenek karbantartási költségek, alkatrész költségek nem beszélve a szerelők kiszállási díjáról és egyre magasabb munkabéréréről. ( valamint a szerelőkre egyre inkább jellemző elérhetetlenségről, a fokozódó szerelőhiányról)

Szeretsz előre tervezni? A napelemes fűtéssel könnyen fog menni! Az élettartama minimum 30-35 év lesz és karbantartást sem igényel különösebben, elegendő 2-3 évente.

Védd a környezeted, használj Te is napenergiát!

nincs-többé-szükség-otromba-fűtőtestekre---ingyen-fűtés---napelemes-fűtés
nincs-többé-favágás--fa-cipelés---ingyen-fűtés--napelemes-fűtés
nincs több kéményseprés - ingyen fűtés - napelemes fűtés
nincs több erdőirtás-ingyen fűtés napelemes fűtés

Válaszd a tartós megoldást a fűtésre, hogy ne főjön a fejed a jövőben!

Szerinted mennyi egy gázkazán élettartama? Nem egyszer halljuk, hogy a modern, igencsak borsos árú gázkazánokkal már az első években rengeteg a baj.

Állandóan bajlódhatsz a szerelőkkel még ha jó esetben garanciás is a készüléked.  És akkor még hosszútávra sem tervezhetsz vele, mert a mai kazánok nem egy életre vannak tervezve.

Nézd meg akár ezt  a linket is ( de aztán ne felejts el visszajönni) hogy mekkora tortúrát okozott tulajdonosának egy jó nevű kazán.

Jövő héten bemutatom neked, hogy milyen gyors és egyszerű a telepítése a napelemes fűtésnek és hogy mekkora költségekkel számolhatsz! Várd a következő levelemet, hogy mindent megtudj a napelemes fűtésről!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások