Létezik ingyen fűtés? Igen, megmutatom!

Mit takar az a fogalom, hogy ingyen fűtés? Létezik egyáltalán vagy csak egy divatos reklámszöveg?

Bebizonyítom neked, hogy sokkal több, mint puszta szavak és valós dolog van mögötte, amit Te is kipróbálhatsz!

Napelemes fűtés= ingyen fűtés

Ha az elektromos fűtésrendszer kialakításakor napelemes rendszert is kiépítesz, akkor nem csak a villanyszámlád lesz 0 forint, hanem a fűtésszámlád is. 

TIPP: ha most építkezel, akkor a tervezés folyamán már figyelembe veheted a tetőn a napelemek helyét, hogy azok a legjobb fekvésűek és tájolásúak legyenek termelés szempontjából

A napelemes rendszerrel akár 25-30 éves működési időtartammal kalkulálhatsz, míg az infrafűtéssel 45-50 évben is gondolkodhatsz. (úgy hogy közben nem kell évente szerelőre költened, mint például a gázfűtésnél)

Spórold meg a havi fűtésszámlákat!

Milyen előnyökhöz jutsz napelemes fűtéssel?

Biztonságos és egészséges környezetben élhetsz

  • Nem lesz szükséged fűtőtestekre, amelyek helyet vesznek el otthonodból
  • Egészséges környezetet teremthetsz, portól, koromtól mentesen
  • Kizárod az életedből az egyre több emberéletet követelő szén-monoxid mérgezés lehetőségét, mivel semmilyen kazánra nem lesz szükséged
  • Megkíméled magadat a kéményseprőktől és szerelőktől, és a velük járó költségektől, ugyanis napelemes fűtésnél nincsenek mozgó-kopó alkatrészek
  • Nincs kipattanó szikra, nincs tűzveszély!

 

Hosszú ideig nem lesz gondod a fűtéssel: a napelemes fűtés élettartama 30-35 év

 
  • Egy gázfűtés rendszerre átlagban 10 évet szoktak jósolni, amíg problémamentesen működik, ennek háromszoros élettartamával bír a napelemes fűtés! 2-3 évente 1 alkalommal elegendő ránézni, így a karbantartási költségek is igazán alacsonyak.
 

Rövid időn belül visszahozza a befektett pénzed 

Spórolj időt és pénzt magadnak!
  • A napelemes fűtés kiépítésével nem csak a havi számlák fizetésének terhétől szabadulsz meg, de a kiépítésének és fenntartásának költsége is jóval alacsonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. Beszerelése pedig maximum 4 napot vesz igénybe. Egyszerűen és gyorsan telepíthető megoldás, ami már számodra is elérhető!
 
Egy átlagos 100 négyzetméteres ház esetében a teljes napelemes fűtésrendszer szereléssel együtt kb. 4 millió forint! És örökre elfelejtheted a fűtésszámlát, óvod a környezeted és nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét!
Miért válaszd a Tokyo Solart?
5/5
“Hazaérünk, felkapcsoljuk a fűtést és 10-15 perc alatt felfűt a rendszer. Kellemes meleg a padló, a gyerekek tudnak rajta játszani. Imádja a család. A tetőre napelemet szereltünk, így magunknak termeljük meg az áramot. Úgy számoltam, hogy idén nullára fogunk kijönni. Volt, aki eljött, mert nem akarta elhinni, hogy működik ez a megoldás. Direkt kikapcsoltam 3-4 órával előtte a fűtést. 20 fok volt a lakásban, bekapcsoltam, 10 perc múlva mondta a vendég, hogy igen érzi a meleget. Az elején én sem akartam elhinni, de tényleg működik.”
infra_futes_velemeny
Forgács István, Dabas
“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Ami a lényeg, hogy nullára jön ki a fűtésszámla, nincs fűtésszámla, Önmagunk termeljük az áramot. Így tökéletes a dolog! “
Major Gábor, Pilisszentlászló

Kérdésed van? Tedd fel itt és rövid időn belül választ kapsz!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások