infra fűtés olcsó fűtés

Létezik ingyen fűtés? Igen, megmutatom!

Mit takar az a fogalom, hogy ingyen fűtés? Létezik egyáltalán vagy csak egy divatos reklámszöveg?

Bebizonyítom neked, hogy sokkal több, mint puszta szavak és valós dolog van mögötte, amit Te is kipróbálhatsz!

Napelemes fűtés= ingyen fűtés

Ha az elektromos fűtésrendszer kialakításakor napelemes rendszert is kiépítesz, akkor nem csak a villanyszámlád lesz 0 forint, hanem a fűtésszámlád is. 

TIPP: ha most építkezel, akkor a tervezés folyamán már figyelembe veheted a tetőn a napelemek helyét, hogy azok a legjobb fekvésűek és tájolásúak legyenek termelés szempontjából

A napelemes rendszerrel akár 25-30 éves működési időtartammal kalkulálhatsz, míg az infrafűtéssel 45-50 évben is gondolkodhatsz. (úgy hogy közben nem kell évente szerelőre költened, mint például a gázfűtésnél)

Spórold meg a havi fűtésszámlákat!

Milyen előnyökhöz jutsz napelemes fűtéssel?

Biztonságos és egészséges környezetben élhetsz

  • Nem lesz szükséged fűtőtestekre, amelyek helyet vesznek el otthonodból
  • Egészséges környezetet teremthetsz, portól, koromtól mentesen
  • Kizárod az életedből az egyre több emberéletet követelő szén-monoxid mérgezés lehetőségét, mivel semmilyen kazánra nem lesz szükséged
  • Megkíméled magadat a kéményseprőktől és szerelőktől, és a velük járó költségektől, ugyanis napelemes fűtésnél nincsenek mozgó-kopó alkatrészek
  • Nincs kipattanó szikra, nincs tűzveszély!

 

Hosszú ideig nem lesz gondod a fűtéssel: a napelemes fűtés élettartama 30-35 év

 
  • Egy gázfűtés rendszerre átlagban 10 évet szoktak jósolni, amíg problémamentesen működik, ennek háromszoros élettartamával bír a napelemes fűtés! 2-3 évente 1 alkalommal elegendő ránézni, így a karbantartási költségek is igazán alacsonyak.
 

Rövid időn belül visszahozza a befektett pénzed 

Spórolj időt és pénzt magadnak!
  • A napelemes fűtés kiépítésével nem csak a havi számlák fizetésének terhétől szabadulsz meg, de a kiépítésének és fenntartásának költsége is jóval alacsonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. Beszerelése pedig maximum 4 napot vesz igénybe. Egyszerűen és gyorsan telepíthető megoldás, ami már számodra is elérhető!
 
Egy átlagos 100 négyzetméteres ház esetében a teljes napelemes fűtésrendszer szereléssel együtt kb. 4 millió forint! És örökre elfelejtheted a fűtésszámlát, óvod a környezeted és nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét!
Miért válaszd a Tokyo Solart?
5/5
“Hazaérünk, felkapcsoljuk a fűtést és 10-15 perc alatt felfűt a rendszer. Kellemes meleg a padló, a gyerekek tudnak rajta játszani. Imádja a család. A tetőre napelemet szereltünk, így magunknak termeljük meg az áramot. Úgy számoltam, hogy idén nullára fogunk kijönni. Volt, aki eljött, mert nem akarta elhinni, hogy működik ez a megoldás. Direkt kikapcsoltam 3-4 órával előtte a fűtést. 20 fok volt a lakásban, bekapcsoltam, 10 perc múlva mondta a vendég, hogy igen érzi a meleget. Az elején én sem akartam elhinni, de tényleg működik.”
infra_futes_velemeny
Forgács István, Dabas
“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Ami a lényeg, hogy nullára jön ki a fűtésszámla, nincs fűtésszámla, Önmagunk termeljük az áramot. Így tökéletes a dolog! “
Major Gábor, Pilisszentlászló

Kérdésed van? Tedd fel itt és rövid időn belül választ kapsz!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások

Termékek

Kiszállítás az ország egész területére

infra fűtés, infra panel kiszállítás 24h

Ingyen tippek

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

kapcsolat@tokyosolar.hu