infra fűtés olcsó fűtés

Miért érdemes elektromos fűtéshez napelemet telepítened?

Ha az elektromos fűtést napelemmel kombinálod akkor a legkorszerűbb és leginkább környezetbarát  fűtési megoldást tudhatod a magadénak. Mindezt most költséghatékonyan ki is alakíthatod és akár 50%-os állami támogatást igényelhetsz rá!

Képzeld el, milyen jó érzés, amikor téged már hidegen hagy, hogy emelkednek a gáz és villany árak, mert a te pénztárcádat már nem érinti…

0 Ft-os fűtésszámla? Nem lehetetlen! Győződj meg a saját szemeddel!

A napelemes fűtés választása ma már nem megfizethetetlen

Ha az elektromos fűtésrendszer kialakításakor napelemes rendszert is kiépítesz, akkor nem csak a villanyszámlád lesz 0 forint, hanem a fűtésszámlád is. 

 • ha most építkezel, akkor a tervezés folyamán már figyelembe veheted a tetőn a napelemek helyét, hogy azok a legjobb fekvésűek és tájolásúak legyenek termelés szempontjából
 • 2021. január 1-jétől ráadásul lehetőséged nyílik napelemes fűtési rendszer kialakítására fél áron is! Miért ne használnád ki az otthonfelújítási támogatás lehetőségét, az 50%-os állami támogatást, amely már egy gyermek után igénybe vehető?

A NAPELEMES FŰTÉS KIALAKÍTÁSA EGY EGÉSZ ÉLETRE SZÓL, HOSSZÚTÁVRA TERVEZHETSZ VELE!

A napelemes rendszerrel akár 25-30 éves működési időtartammal kalkulálhatsz, míg az infrafűtéssel 45-50 évben is gondolkodhatsz. (úgy hogy közben nem kell évente szerelőre költened, mint például a gázfűtésnél)

napelemes fűtés előnyei
6 szempont, amit nyersz a napelemes fűtéssel

Mennyibe kerül egy átlagos, 100 nm-es ház napelemes fűtése?

Kíváncsi vagy, hogy egy teljes napelemes rendszer és egy teljes fűtésrendszer kiépítése szereléssel együtt mennyibe fog neked kerülni? 

Nem árulok zsákbamacskát! 

Egy 100-140 nm-es családi ház kulcsrakész napelemes fűtése 4-5 m Ft körüli összegbe kerül. Ez az összeg  optimális déli tájolással és 35-40 fokos dőlésszöggel, szigetelt, cseréptetővel rendelkező ház esetére lett kalkulálva.

Igen, ebben a pár millióban benne van mind a napelemes rendszer, mint a fűtésrendszer kiépítése a szerelési díjjal, a hozzá tartozó eszközökkel, kiegészítőkkel. 

Ráadásul nem csak a költségeiden spórolhatsz a hagyományos fűtési módok kialakításához képest, hanem az idődön is

Kevesebb, mint egy hét alatt elkészül a napelemes fűtés kialakítása. El tudsz ennél jobb ajánlatot képzelni?

Spórolj te is a nap erejével! A befektetésed néhány év alatt garantáltan megtérül!

Most ingyenes napelemes fűtés tervezést biztosítunk pontos személyre szabott kalkulációval! ÉLJ a lehetőséggel a lent található űrlap segítségével!

Te is kíváncsi vagy, hogy működik a napelemes fűtés?

 1. A tetődet elérő napsugárzás hője a napelemeknek köszönhetően átalakul energiává. Ezért fontos figyelembe venni a tetőd tájolását és dőlésszögét, hogy minél több és erősebb sugárzás érje a napelemeket. A déli tájolás és a 35-40 fokos dőlésszög a legoptimálisabb.
 2.  A megtermelt energiát fel tudod használni az elektromos padlófűtéshez is, így a villanyszámlád és a fűtésszámlád is elenyészővé válhat
 3.  A pluszban megtermelt energiád pedig az áramszolgáltató cégedhez kerül, amelyet felhasználhatsz, amikor kevesebbet vagy egyáltalán süt a nap.

 

napelemes-fűtés-részei-ingyen-fűtés
A napsugarak felhasználásának folyamata az otthonodban

Számtalan lehetőséged van, hogy elektromos fűtést alakíts ki:

 • Padlófűtés
 • Falfűtés
  Az infra fűtőfilm falba beszerelve, vagy utólagosan a falon kívülre szerelve már biztosítja is a szoba, vagy egyéb helyiség célzott melegítését.
 • Mennyezetfűtés
  Álmennyezetek főlé is népszerű fűtési megoldás
 • Utólagos kiegészítő fűtés
  Az infra fűtés nagyszerűen használható kiegészítő fűtésként is egyaránt. Szőnyeg alá, képek mögé, tükör mögé elhelyezve, nemcsak láthatatlan fűtési alternatíva, de véget is vet a hideg lábaknak, a nem megfelelően elosztott hőnek.

Az elektromos fűtés EGYIK NAGY előnye , hogy ahhoz a JÖVŐBEN BÁRMIKOR  hozzá TUDOD KÖTNI a napelemes rendszeredet! Ha elektromos autóban gondolkodsz, vagy már az van neked, annak töltése  se fog költséget jelenteni a jövőben!

 • Az EGÉSZSÉG pedig bizonyára a Te számodra is  a legfontosabb és leginkább megfizethetetlen kincsed. Jó tudnod, hogy az infrafűtés nem kavarja a port, nincs szén-monoxid veszélynek kitéve az életed, javítja a vérkeringésed, megakadályozza a penészes falak kialakulását, ami számos más betegség kialakulását gátolja meg.

Nem lesz időrabló az ügyintézés

Ha eddig azért heziztáltál a napelemes fűtés telepítésén, mert attól féltél, hogy bonyolult az eljárás, akkor ne aggódj, segítek Neked!

A HMKE, vagyis háztartási méretű kiserőmű, létesítése mindig engedélyköteles, mivel elektromos hálózatra csatlakozik és arra is táplál vissza.  Bármelyik áramszolgáltatóhoz is tartozzál, a következő képeken megtalálod, hogy számodra mi a pontos eljárási rend és mennyi időt vesz igénybe. Ha elakadnál az ügyintézésbe, akkor is bátran fordulj hozzánk, levesszük a teljes ügyintézés terhét a válladról, csak jelezd felénk a lent található űrlapok valamelyikén!

Szeretnéd tudni, hogy mennyibe kerül a napelemes fűtés? Töltsd ki az adatokat és megtervezem neked!

Bármilyen kérdésed merült fel, itt felteheted!

  Tetszett? Oszd meg mással is!
  Hozzászólások

  Termékek

  Kiszállítás az ország egész területére

  infra fűtés, infra panel kiszállítás 24h

  Ingyen tippek

  Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

  kapcsolat@tokyosolar.hu