infra fűtés olcsó fűtés

Milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes fűtési megoldásoknak?

Elszántad magad, hogy most már kezdel valamit a fűtésrendszereddel? De még bizonytalan vagy, hogy mi lenne számodra a legjobb megoldás? Segítek neked, hogy a döntésedet könnyebben meghozhasd!

Ő már döntött, nézd meg döntése okát!

A legkézenfekvőbb megoldás: gázfűtés

 

Az elmúlt évtizedek beidegződése, hogy ha fűtésre gondolunk akkor a gázfűtés, ami először eszünkbe jut. Amikor ugyanis néhány évtizeddel ezelőtt megjelent a lehetősége tömegesen kezdték el használni. 
Ez lehet az oka, hogy még ma is ennyire hódít a gázfűtés.

Ami biztos, hogy kényelmes megoldás, nem jár piszokkal, mint a fatüzelés. De amikor egyre nagyobb a bizonytalanság a gázkészleteket illetően és egyre növekvő gázárakkal találkozhatunk, akkor érdemes elgondolkodnunk más alternatívákban is.
 

Sokan még ma is a fatüzelésre esküsznek, ami jó lehet addig, amíg a fát nem a tüzépen kell beszerezni. Onnantól kezdve, ha még azt is hozzászámoljuk, hogy mennyibe kerül, akkor már nem biztos, hogy megfogja érni.

Viszont egy hosszabb áramszünet esetén a fatüzeléses fűtés lehetősége mindenképp jól jön, mert akkor mással nem tudunk meleget varázsolni.

 
 
 
infra- fűtés Info - Feri
nincs több kéményseprés - ingyen fűtés - napelemes fűtés
Kíméld meg magad a kéményseprőtől!
nincs-több-gázszámla-ingyen-fűtés-napelemes fűtés

Az örök dilemma: mennyi a fűtésszámla?!

Ma már egyre többen gondolkodnak napelem felszerelésében, amivel nem csak a
villanyszámlától, hanem a fűtésszámlától is megszabadulhatnak örökre. 

Erre a napelemes áramtermeléssel összekombinált infrafűtés
a legjobb megoldás
.
A napelem termeli az áramot, amit az
infrafűtés felhasznál. Amit így kapsz az egy
kellemes hőmérsékletű otthon, és  0 Ft-os fűtésszámla! 

Sokan úgy vélik, hogy az infrafűtés ördögtől való, mert úgy pörgeti a villanyórát, hogy azt lehetetlen akár pénzzel, akár napelemmel fedezni. Persze nehéz is lenne minden embernek megfelelni, épp ezért nem érdemes mindenkire hallgatni, csak arra akinek valós tapasztalata van. 

Minden helyiség egyedi fűtésigénnyel bír, így nem kell a teljes alapterületet figyelembe venni az infrafűtés kialakításakor. Amit tudni lehet, hogy az infra fűtőfilm 220W/m2 fogyasztással bír.

 

A villanyóra az egy óra alatt elfogyasztott energia mennyiségét méri (kwh) Ennek ára átlagosan jelenleg 40 Ft körül mozog.

 

 

Mi az, amiben még pluszt ad az infrafűtés?

  • az infrafűtés nemhogy egészségügyi kockázattal nem bír, hanem kifejezetten egészséges az emberi szervezetre. Hogy csak néhányat említsek belőle: nem kavarja a port, így nincs keringő por a házban, serkenti a vérkeringést és megakadályozza a falak vizesedését, így a penész kialakulását
  • ha szeretsz hosszú távra tervezni, akkor az infrafűtés neked való! A gázfűtéssel ellentétben például az infrafűtés különösebb karbantartás nélkül is működik legalább 40-50 évig
 
Akik már kipróbálták
5/5
"nem fázik a lábam, nem beszélve arról, hogy lentről jön a meleg. Nagyon-nagyon örülök ennek a megoldásnak "
infra_futes_velemeny
Somogyi Gáborné
"gyorsan lehet beépíteni és nem kell az egész aljzatbetont felverni hozzá. Meglehetősen hatékony és a komfortérzetet nagyban növeli"
Ruzsinszki Gergő

Kérdésed van? Tedd fel ITT!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások

Termékek

Kiszállítás az ország egész területére

infra fűtés, infra panel kiszállítás 24h

Ingyen tippek

Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

+36 20 357 9298

kapcsolat@tokyosolar.hu