Elszántad magad, hogy fűtésfelújításba fogsz? De még bizonytalan vagy, hogy mi lenne a legjobb megoldás? Nézd meg milyen érvek szólnak az egyes fűtési módok mellett!

Ő már döntött, nézd meg döntése okát!

A legáltalánosabb megoldás a gázfűtés

 

A legtöbb esetben a fűtés kifejezésre a gázfűtés, ami először eszünkbe jut. Amikor ugyanis néhány évtizeddel ezelőtt megjelent a lehetősége tömegesen kezdték el használni. 

Ami biztos, hogy kényelmes megoldás, nem jár piszokkal, mint a fatüzelés. De mindenki tapasztalja, hogy egyre nagyobb a bizonytalanság a gázkészleteket illetően és egyre súlyosabb össszegeket kell fizetni a gáz fogyasztásért, akkor érdemes elgondolkodnunk más alternatívákban is.
 

Felmerül a fatüzelés alternatívája, de a jelenlegi piaci árak mellett, korántsem biztos, hogy ez megéri, nem beszélve a vele járó munkáról.

 
infra- fűtés Info - Feri
nincs több kéményseprés - ingyen fűtés - napelemes fűtés
Kíméld meg magad a kéményseprőtől!
nincs-több-gázszámla-ingyen-fűtés-napelemes fűtés
Felejtsd el a fűtésszámlát

 

Ma már egyre többen gondolkodnak napelem felszerelésében, amivel nem csak a villanyszámlától, hanem akár a fűtésszámlától is megszabadulhatnak örökre. 

 Erre a napelemes áramtermeléssel összekombinált infrafűtés a legjobb megoldás. A napelem termeli az áramot, amit az infrafűtés felhasznál. Amit így kapsz az egy kellemes hőmérsékletű otthon, és  0 Ft-os fűtésszámla!  

Sokan úgy vélik, hogy az infrafűtés ördögtől való, mert úgy pörgeti a villanyórát, hogy azt lehetetlen akár pénzzel, akár napelemmel fedezni. Persze nehéz is lenne minden embernek megfelelni, épp ezért nem érdemes mindenkire hallgatni, csak arra akinek valós tapasztalata van.  

Minden helyiség egyedi fűtésigénnyel bír, így nem kell a teljes alapterületet figyelembe venni az infrafűtés kialakításakor. Amit tudni lehet, hogy az infra fűtőfilm 220W/m2 fogyasztással bír.

A villanyóra az egy óra alatt elfogyasztott energia mennyiségét méri (kwh). Ennek az ára, azt tapasztalhatjuk, hogy folyamatosan drágul

Mi az, amiben még pluszt nyújt az infrafűtés?

  • az infrafűtés nemhogy egészségügyi kockázattal nem bír, hanem kifejezetten egészséges az emberi szervezetre 
  • hogy csak néhányat említsek belőle: nem kavarja a port, így nincs keringő por a házban, serkenti a vérkeringést és megakadályozza a falak vizesedését, így a penész kialakulását
  • ha szeretsz hosszú távra tervezni, akkor az infrafűtés neked való! A gázfűtéssel ellentétben például az infrafűtés különösebb karbantartás nélkül is működik legalább 40-50 évig!
 
Akik már kipróbálták
5/5
"nem fázik a lábam, nem beszélve arról, hogy lentről jön a meleg. Nagyon-nagyon örülök ennek a megoldásnak "
infra_futes_velemeny
Somogyi Gáborné
"gyorsan lehet beépíteni és nem kell az egész aljzatbetont felverni hozzá. Meglehetősen hatékony és a komfortérzetet nagyban növeli"
Ruzsinszki Gergő

Kérdésed van? Tedd fel ITT!

Tetszett? Oszd meg mással is!
Hozzászólások

KÉRJ DÍJMENTES AJÁNLATOT!

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

 📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor hívj bátran: +36 20 357 9298